Ice Trendy Doğal Buz Pisti Sistemleri

Şirket Hakkında
2005-2006 yıllarında mobil buz pisti sistemlerini Türkiye’ye getirip organizasyon yapmak amacıyla modern buz pisti sistemleriyle tanışan firma, 2 yıl süren marketing&pazarlama çalışması sırasında sektörün eksiklerini ve sıkıntılarını daha iyi analiz etmiş, özellikle mali açıdan karşılaşılan tüm olumsuzluklara karşın bu işin Türkiye’de farklı bir pazar olabileceğine inanarak yatırıma karar vermiştir.

2007 Şubat ayında İstanbul Kanyon AVM’de Türkiye’nin ilk mobil buz pistini kuran IceTrendy, bu projenin ardından Kıbrıs’a gitmiş ve adayı buz pateniyle tanıştırmıştır. 2007 sonbaharında aynı ilki Eskişehir’e taşıyan firma, bir yandan da dünyadaki son tekniklerle buz pisti üretebilmek için gerekli araştırma ve geliştirme çalışmalarını yürütmüş, yatırımlarını sürdürmüştür.

Bu çalışmalar 2007-2008 kış sezonunda meyvesini vermiş, Ice Trendy 500 ve 300 m2 kapasiteli iki ayrı sistemi üreterek Meydan AVM ve Lüleburgaz’da Türkiye’nin ilk açıkhava buz pisti projelerini gerçekleştirmiştir.

Şehir meydanına ve açık alana ilk kez kurulan bu pistlerin ardından Ice Trendy; 2008 yazında; hem Türkiye’de ürettiği ve buz pisti işletmelerinin ihtiyaçlarına göre geliştirip ürettiği çiller soğutma cihazlarını test etmek, hem de tüm sistemin zorlu koşullardaki performanslarını ölçmek amacıyla Kemer, Alanya ve Akçay’da aynı anda 3 çadıraltı pist açarak buzu plajlara taşımıştır.

24 ay gibi bir sürede tam 25 buz pisti kurulumu gerçekleştirerek kendi dalında rekor kıran IceTrendy, bu yorucu
Ice Trendy Doğal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ice Trendy Doğal Buz Pisti Sistemleri
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: YUNUS KOLCU
Adres: BÜYÜKDERE CAD. KAYNAK AP. 157-16 ZİNCİRLİKUYU
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3563766
Web Sitesi: www.icetrendy.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ice Trendy Doğal firma bilgileri. Ice Trendy Doğal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ice Trendy Doğal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ice Trendy Doğal Buz Pisti Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.