Icr Rent A Car

Şirket Hakkında
1996 yılında Antalya merkezli kurulan ICR Rent a Car geçen süre içerisinde edindiği tecrübelerle şuanda tüm Türkiye genelinde hizmet verebilmektedir. Mesleğimizi yaparken sürekli değişen konjonktürlere uyum sağlamak ve müşteri mennuniyeti temel ilkemiz olmuştur. Sektörümüzün standartlarını oluşturabilmek için her türlü çabanın içerisinde yer almaya çalışmaktayız. Bu nedenle şirketimiz , Antalya’da kurulan AKKDER (Araç Kiralama Kuruluşları Derneği) ‘in yönetim kurulunda ve ATSO ‘daki 50. Meslek Komitesi’nde temsil görevi üstlenmiştir.
Başlıca hizmet konularımız arasında günlük otomobil kiralama , ticari araç kiralama , VIP transfer ve şöförlü kiralama , operasyonel filo kiralama bulunmaktadır. Türkiyenin değişik bölgelerinde faaliyet gösteren ofislerimizde bakımlı araçlarla ve deneyimli kadromuzla müşterilerimize hizmet vermekteyiz.
Icr Rent A
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Icr Rent A Car
Sektörü: Hizmet » Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: ALİ KİSTİK
Adres: KEMERAĞZI MEVKİİ VENEZIA PALACE LOBBY KATI AKSU/KUNDU
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3523152
Web Sitesi: http://www.icrrentacar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Icr Rent A firma bilgileri. Icr Rent A adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Icr Rent A ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Icr Rent A Car firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-08-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.