Ics Express Worldwide Logistics

Şirket Hakkında
RUSYA FEDERASYONNA IHRACAT ve ADRES TESLİM SERVİSİICS Logistics Group , 2004-2006 yılları arasında Aeroflot Rus Hava Yolları kargo temsilciliğini aralıksız sürdürmüş olup bu dönemde edindiği bilgi birikimi ve Rusya Federasyonunda yaygın acenta bağlantıları ile profesyonel bir teslimat hizmetini müşterilerine sunmaktadır. Antalya ve İstanbul şubelerimizden Rusya federasyonuna yönelik iki farklı faaliyet başarı ile yürütülmektedir.

“INTERMEX LOGISTICS CARGO” yük taşımacılığı sahasında sunduğu hizmetlerin alanını sürekli daha da genişletmektedir. Türkiye’den uluslararası yük taşımacılığı bu çerçevede faaliyetlerimizin yeni ve önemli büyüklükteki bir etabı haline gelmiştir. Çoktandır firmamızın geleneksel güzergâhlarındaki etkin ve güvenilir hizmetimizden yararlanan, firmamızın güvenini kazandığı değerli müşterilerimize şimdi de Türkiye’den kara, deniz ve hava taşımacılıkları alanında hizmet sunuyoruz. Zaman içinde birikmiş olan tecrübemiz ve profesyonelliğimize dayanarak sizlere ürünlerinizin teslimatının maksimum rahatlık ve kısa zaman aralığı içinde gerçekleşeceği güvencesini veriyoruz.

Rusya ve Ukrayna pazarlarındaki ürünlerin ne kadar büyük bir kısmının Türkiye menşeli olduğunu hesapladığınız vakit bu yeni güzergâhın, Türkiye’den yapılacak yük taşımacılığının önemi gerçekten ortaya çıkar. Bu nedenle Türkiye’den hızlı ve güvenli şekilde yapılacak nakliyat ve teslimatın birçok firma için uzun zamandır beklenen önemli bir çözüm sunduğu ortadadır. Netice itibarıyla bizimle Türkiye’den doğrudan yapılacak yük taşımacılığı pek çok aracının, komisyoncunun aradan çıkarılması, bu anlamda fiyatlarda tasarruf sağlanarak işletmenizin karlığında artış elde etmek anlamına gelecektir. Türkiye’den konteynerlerle yapacağınız sevkiyat size sadece masraflarınız azaltmak, karınızı yükselteme olanağı sağlamakla kalmayacak aynı zamanda firmanıza hizmet ve mal dönüşü hızını da yükseltecektir.

Yararlanabileceğiniz güzergâhlar:

Ics Express Worldwide
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ics Express Worldwide Logistics
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Kargo
Yetkili Kişi: Hasan UNALDI
Adres: ŞENLİKKÖY MAH.FLORYA CADDESI
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4440108
Web Sitesi: www.inter-mex.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ics Express Worldwide firma bilgileri. Ics Express Worldwide adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ics Express Worldwide ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ics Express Worldwide Logistics firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.