İdea Hidrolik Pnomatik İnş.san.ve Tic.ltd.şti.

"ASCO NUMATICS MAG MERT TEKNİK-MOOG-SAUER DANFOSS-YUKEN-PARKER-PROMAK-SMS-TORK"

Şirket Hakkında
İdeaHidrolik Pnömatik Ltd.Şti. 2002 yılında tekstil_halı_yağ_paketleme_plastik_çimento_cam_pet şişirme_pet şişeleme_pet kapaklama_otomotiv_demir çelik gibi endüstriyel tesislerin ihtiyacı olan tüm hidrolik ve pnömatik valf_piston_şartlandırıcı _pompa_filtre_güç ünitesi_switch_sensör _selenoid _fittings_yüksek basınç ve ısı hortum_buhar hortumları_teflon hortum_rakor_oransal kontrol_I/P çeviriciler_ NAMUR VALF_AZOT JENERATÖRLERİ_wafer_lug tip vanalar_elektrikli ve pnömatik aktuatörler_buhar_yakıt_doğal gaz selenoidleri_debimetre_akış şalteri_hava motorları_Özel Uygulamalı Küresel Tipi Vanalar_Buhar Soğutma Ekipmanı _Trim Types_Nükleer Kontrol Vanaları_Nükleer Kelebek-Küresel Vanalar_PD Sayacı_Mass Sayacı_Elektronik Preset Kontroller_Smith Vana ve Aksesuarları_Tanker Takip Sistemleri_Ultrasonik Sıvı ve Gaz Sayaçları_Orifis Sayaçlar_rotary air motor_gibi ekipmanların toptan kalite anlayışıyla, kurumsallaşmış satış ve pazarlama ağıyla, üst sevide
İdea Hidrolik Pnomatik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İdea Hidrolik Pnomatik İnş.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Parçaları
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: MEHMET KÜRÜMLÜOĞLU
Adres: 2.ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ SOSYAL TESİSLER A BLOK NO:1
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3374467
Web Sitesi: www.ideahidrolik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İdea Hidrolik Pnomatik firma bilgileri. İdea Hidrolik Pnomatik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İdea Hidrolik Pnomatik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İdea Hidrolik Pnomatik İnş.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.