İdeal Bakliyat

Şirket Hakkında
MEMİŞ GIDA SANAYİ ve Tic. Ltd.Şti.1971 yılında aile şirketi olarak kurulmuştur.İlerleyen yıllar içerisinde yatırımlarını arttırıp iç ve dış piyasaya açılmıştır.İthalat, ihracat ve dağıtım ağını oluşturan şirketler topluluğumuz MEMİŞLER GROUP adı altında toplanmıştır.
Aile şirketi olan Memişler Group’un Yönetim Kurulu başta Fahrettin MEMİŞ (Yönetin Kurulu Başkanı)olmak üzere, Sabahattin MEMİŞ (Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Bülent MEMİŞ (Satın Alma Müdürü), Mehmet MEMİŞ (Finans Müdrü)’den oluşmaktadır.
Politikamız;müşterilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda, uzman ekibimizin katkılarıyla, gıda güvenliği ve insan sağlığını ön planda tutarak, Dünya standartlarında çevreye ve doğaya saygılı üretim teknolojileri kullanarak standart ürünlerimizi kaliteli ve en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunmak kalite yönetim şartlarını yerine getirmek ve bu faaliyetlerimizi geliştirip, sürekliliğini sağlayarak Dünya’nın her tarafında tercih edilen bir firma olmaktır.
1992 yılında grup şirketlerinden Mersin Şeker San.ve Tic.A.Ş küp şeker üretmek üzere kurulmuştur.1996 yılında Uluslararası ticaret için Memiş Gıda Serbest Bölge Firması oluşturulmuştur.
2004 yılında, Memişler Group yatırımlarına;yıllık 90.000 ton kapasiteli, 35.000 m2 üzerine kurulu Kırmızı Mercimek Fabrikasını da ekleyerek faaliyetlerine devam etmiştir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İdeal Bakliyat
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
Yetkili Kişi: sabahattin memiş
Adres: çilek mh.1448sk no:183
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2349666
Faks: (324) - 2349668
Web Sitesi: http://www.memisler.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İdeal Bakliyat firma bilgileri. İdeal Bakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İdeal Bakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İdeal Bakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-03-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.