İdil Kozmetik Ltd Şti

"profesyonel tercihler"

Şirket Hakkında
İdil Kozmetik Ltd, İzmir ili 661/1 SK. N.48/B KARABAĞLAR-İZMİR adresinde bulunmaktadır. Firma Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi HÜSEYİN BOZOVA dir.
İdil Kozmetik Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
şirketimiz kozmetik sektöründe imalat-ihracat-ithalat yapan bir firmadır.yerli ve yabancı birçok firmaya fason üretim yapmakla beraber CABELLO markasıyla ürünlerini toptancılara pazarlamaktadır.ürünlerimiz kozmetik yönetmeliğine uygun olup el değmeden hijyenik ortamda üretilmektedir.ürünlerimiz ağda gurubu ve oksidan..vb dir
İletişim Bilgileri
Firma: İdil Kozmetik Ltd Şti
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: HÜSEYİN BOZOVA
Adres: 661/1 SK. N.48/B KARABAĞLAR-İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2370727
Faks: (232) - 2370727
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Kozmetik
üretmekte olduğumuz kozmetik ürünleri pazarlama yapabilecek firmalar ciddi firmalar aranmaktadır
Cabello
şirketimiz kozmetik sektöründe imalat-ihracat-ithalat yapan bir firmadır.yerli ve yabancı birçok firmaya fason üretim yapmakla beraber CABELLO markası...
İdil Kozmetik Ltd firma bilgileri. İdil Kozmetik Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İdil Kozmetik Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İdil Kozmetik Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.