İdy Pazarlama Ve Dış Ticaret Ltd.şti.

Şirket Hakkında
Temel amacımız geleneksel Türk tatlılarının mükemmel şekilde ilk önce yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza ve devamında da beraber yaşadıkları coğrafyadaki diğer insanlara evsafından ve tadından hiçbir şey kaybetmeden, evinde yapılıyormuş gibi ulaşmasını sağlamak. Amacımız arz ettiğimiz ürünleri hiçbir zaman en ekonomik şekilde değil, en leziz halde kabul edilebilir fiyatlarla sunmak. Gerçek lezzetlerin uydurma, sahte veya nefis köreltmek amacıyla sadece kar odaklı çalışarak yok olmasını önlemek amacıyla yola çıktık. Satışa arz ettiğimiz ürünlerin her biri gerçek kıvamında evlerimizde annelerimizin, ninelerimizin geleneksel kültürümüz içinde yaptıkları tatlıları günün en sağlıklı şartlarında lezzet kaybı olmadan masalarınıza ulaştırmak.
İdy Pazarlama Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İdy Pazarlama Ve Dış Ticaret Ltd.şti.
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomobil / Taşıma Araçları
Yetkili Kişi: Kadir İlkay Yalçın
Adres: Çırpan Mh. Ulubatlı Hasan Bulvarı 36/6 16500 Mustafakemalpaşa
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 6132817
Web Sitesi: www.idymarketing.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İdy Pazarlama Ve firma bilgileri. İdy Pazarlama Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İdy Pazarlama Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İdy Pazarlama Ve Dış Ticaret Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.