Iet Dış Tıcaret

Şirket Hakkında
IET Dış Tic. tarım sektöründe faaliyet gösteren Doğu Avrupa ve Balkanların en büyük şirketlerinden birinin Türkiye Distribütörüdür. Ana faaliyet konusu tahıl ürünleri ( ayçiçeği, mısır, buğday, kanola, tütün, şeker, arpa ) ithalatı ve ihracaatıyla birlikte Orta Asya ülkelerinden, bakliyat ihtiyacı olan ( kuru fasulye, mercimek, nohut v.b. ) Balkan Ülkelerindeki partner toptancı firmalarla işbirliği içerisindedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Iet Dış Tıcaret
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda Stokları
Yetkili Kişi: EVREN KIZILTOPRAK
Adres: Yeni Sanayi Sitesi 5 A Blok No:4 K:2 22030
Şehir: Edirne
Ülke: Türkiye
Telefon: (284) - 2357066
Faks: (284) - 2361652
Web Sitesi: www.iettrade.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Alım - Satım
Ayçiçeği, buğday, kanola, mısır, arpa alım satımı. Mercimek, kuru fasulye alımı. Tütün satışı. Diğer tarım ürünleriyle ilgili işbirliği..
Iet Dış Tıcaret firma bilgileri. Iet Dış Tıcaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Iet Dış Tıcaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Iet Dış Tıcaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.