İfa Kozmetik

Şirket Hakkında
Hakkımızda
İnsan toplumun bir parçasıdır ve ait olduğu toplumun demografik yapısına göre bir yaşam tarzına sahip olur. Modern bir toplumda yaşam daha yorucu ve yıpratıcı olmasının yanında birey, kendini yaşamın merkezinde görür ve aslında kendini yeniden keşfetme fırsatını da yakalar. Bu farkındalıkla birlikte sağlıklı olma, güzel görünme, mutluluk ve hoşluk hissi gibi önemli olgular ön plana çıkar. Sonuç olarak birey, kendini değerli hissederken bu modern yaşam anlayışı, bireyin üretkenliğine de olumlu yönde katkı sağlar.

İfa Kozmetik A.Ş. olarak;
Hennarose markası ile ürettiğimiz bakım ürünlerimizle sizlere de bu mutluluk ve hoşluk duygusunu yaşatmak üzere varız.

Biz Kimiz
Hennarose 2008 yılında Ankara’da kurulan İFA Kozmetik Aş’nin bir markasıdır. Doğal ürünler segmentinde yola çıkan firmamız bir yıl gibi kısa bir sürede ürün sayısını 8 den 38’e çıkarmış ve binlerce müşterimizin tercihi olmuştur. İFA kozmetik bu hızlı büyümesinde kaliteye önem vermesi, müşteri taleplerine kulak vermesi ve dürüstlük gibi ilkeleri önemsemesi en etkenlerdir.

Sermaye Yapımız
Firmamız kuruluşundan bugüne kadarki süreçte herhangi bir kredi borcuna girmeden tamamen yerli öz kaynaklar ve yeni sermayedarların İFA Kozmetik bünyesine alınması sayesinde sağlam yürüyüşüne devam etmektedir.

Formülasyonlarımız
Formülasyonlarımız tamamen kendi bünyemizde bulunan labratuvarlarda geliştirilmiş olup tamamen yerli kaynaklarımızın ve kendi insanımızın eseridir.

İşte bütün bunlar Hennarose ailesinin bu kadar hızlı büyümesinin sebebidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İfa Kozmetik
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: AHMET ŞAHİN
Adres: İSTANBUL YOLU 13.KM. 2310 SOK. GERSAN SANAYİ SİTESİ NO:34
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4440947
Web Sitesi: WWW.HENNAROSE.COM.TR
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İfa Kozmetik firma bilgileri. İfa Kozmetik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İfa Kozmetik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İfa Kozmetik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.