İged Akademi

Şirket Hakkında
İGED Akademi, İstanbul Genç İş Adamları Derneği’nin (İGED) iktisadi işletmesi olarak kurulmuştur. 2002 yılında kurulan İstanbul Genç İş Adamları Derneği, iş dünyasının sektöründe öncü temsilcilerini çatısı altında toplayan ve etkinlikleri ile genç iş adamlarına vizyonlar kazandırmayı ve ticari köprüler kurmayı hedef edinmiştir.
Bu hedefler doğrultusunda İGED, özellikle iş dünyasının ihtiyaç duyacağı eğitimleri, alanında uzman eğitmenler ve uygun maliyetlerle İGED Akademi çatısı altında düzenlemektedir.

Neden İGED Akademi?

1-) Eğitim Salonu

Bazı eğitim firmalarının yanı sıra İGED Akademi, kendi ofisinde bulunan, 36 kişilik modern eğitim salonu ile katılımcıları yüksek maliyetli eğitimlerden kurtararak uygun fiyatlar sunar.

2-) Teklif ve Fiyatlar

İGED Akademi, Türkiye Iş Adamları ve Sanayicileri Konfederasyonuna (TUSKON) bağlı Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu’nun (MARİFED) kurucu üyesi olan İstanbul Genç İş Adamları Derneği’nin iktisadi işletmesi olmasından dolayı bir çok eğitim firmasından daha uygun teklif ve fiyatlar sunar.

3-) Ulaşım Kolaylığı

İstanbul’un Şişli ilçesinde faaliyet gösteren İGED Akademiye bir çok toplu taşıma aracıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

4-) Müşteri Memnuniyeti

Eğitim sonu doldurulan anketlere göre eğitimlerimize katılan her 100 katılımcılarımızdan 95′i hizmetlerimizden memnun kalıyor.
İged Akademi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İged Akademi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Bireysel Eğitim
Yetkili Kişi: Yusuf Yaltırık
Adres: Halaskargazi Cad. Çifkurt Apt. No:226 K:1 Şişli / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2460808
Web Sitesi: www.igedakademi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İged Akademi firma bilgileri. İged Akademi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İged Akademi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İged Akademi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.