İgeme

Şirket Hakkında
İhracatı Geliştirme Merkezi, ihracat hedefimiz olan 500 Milyar dolar hedefi için çalışmalar yapmaktadır. İhracatçılarımızın ihtiyacı olan bilgi, belge ve data hizmetini sunmaktadır. Bu amaçla ihracatçılarımıza rehberlik etmektedir.
İhracat Danışmanlığı ile onlara "İhracat nasıl yapılır"ı sahada bir fiil öğretirken, bir taraftan da toplumun her alanındaki ihracatçı ve adaylarına İhracatı tüm yönleriyle öğretmek için eğitimler organize etmektedir. Bu amaçla başlattığı İhracat Eğitim Seferberliği çerçevesinde bir çok eğitim, zirve ve workshop organize etmektedir.

İgeme faaliyetleri, çalışmaları ve eğitimleri hakkında geniş bilgi almak ve iletişim kurmak için
www.igeme.com.tr - turkishexpodirectory.com
İgeme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İgeme
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Murat Işık
Adres: Barbaros Bulvarı Uzay Apartmanı No:63/2 D:10
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2162236
Web Sitesi: http://www.igeme.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İgeme firma bilgileri. İgeme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İgeme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İgeme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.