İgeme İhracatı Geliştirme Merkezi

Şirket Hakkında
Ülkemizin hedefi. 2023 yılında ihracatı 500 milyar dolara ulaştırmak için çalışmak. Ülkemizin büyümesine yardımcı olmak.
Bu amaçla, eğitim, danışmanlık, reklam, organizasyon ve yayıncılık hizmetleri vermektir. Türk şirketlerini ihracat gelişimine katkıda bulunmak temel görevimizdir. Bizce Türkiye'nin en büyük sektörü ihracattır.
Bu sektördeki büyümenin daha fazla olması için çalışıyoruz. Son olarak, özel bir üniversite ve eğitimli dış ticaret uzmanları yetiştirmeyi hedefliyoruz. Büyümek üretmekle, tercih edilmekle olur.
Bu amaçla Türkiye markasına katkıda bulunmak amacı ile hareket ediyoruz.İgeme ihracatı Geliştirme Merkezi özel bir girişim olarak felsefesi ihracat için çalışmak olan, yenilikçi, modern ve bilgiye dayalı bir organizasyondur.
İgeme İhracatı Geliştirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İgeme İhracatı Geliştirme Merkezi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: MURAT IŞIK
Adres: Helenium Twins B Blok No 80 Baltacı Mehmet Paşa Sk No 1 Kartal - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 9190818
Web Sitesi: www.igeme.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İgeme İhracatı Geliştirme firma bilgileri. İgeme İhracatı Geliştirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İgeme İhracatı Geliştirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İgeme İhracatı Geliştirme Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.