İgm Gümrük Müşavirliği Ltd Şti

Şirket Hakkında
İGM GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ 2012 yılında kurulmuş genç bir firmadır. Kurucularımızın 20 yılı asan tecrübeleri ile firmamızın dinamizmini harmanladık ve size minimum hata maksimum hız da hizmet veren bir kurum oluşturduk.
Temel prensibimiz müşteri her zaman haklıdır Prensibi ile sıfır hata sıfır mazeret ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermeyi amaçlamaktayız.
iGM GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ Butik bir yapıya sahiptir. Bu sebeptendir ki müşterilerine gümrük müşavirlik işlemleri ve danışmanlık işlemlerinde özel ilgi ile birlikte özenli hizmet verebilmektedir.
Siz değerli müşterilerimize hizmet verdiğimiz işlemleri hızlı ve sorunsuz şekilde halledebilmek öncelikli hedeflerimizdendir. Başlıca hizmetlerimiz.Naklihane işlemleri zati eşya giriş çıkış işlemleri ve diğer özel gümrükleme işlemleri
İgm Gümrük Müşavirliği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İgm Gümrük Müşavirliği Ltd Şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
Yetkili Kişi: Sinan Aydındağ
Adres: Şirinevler Mah.mahmutbey Cad.sakarya Çıkmazı Sok. Yazıcıoğlu İş Merkezi No:3 D:10-11 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4523141
Web Sitesi: www.igmgumruk.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İgm Gümrük Müşavirliği firma bilgileri. İgm Gümrük Müşavirliği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İgm Gümrük Müşavirliği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İgm Gümrük Müşavirliği Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.