İikidodun.com.tr

"Doğum günü hakkında aradığınız herşey…"

Şirket Hakkında
Ailemizin, arkadaşlarımızın, sevdiğimiz insanların yüzlerini güldürmek bizler için paha biçilemez mutluluklardır. Onları mutlu etmek için bazen güzel bir söz bazen ise güzel bir hediye yeterli olabilir. Umutlarla, hayallerle dolu yeni yıl gelmek üzere ve bu yeni yılda sevdiklerimizi hiç olmazsa doğum günlerinde hatırlamalı ve onları mutlu etmeliyiz. “En güzel doğum günü hediyesini nasıl seçerim?” diye mi düşünüyorsunuz? Artık düşünmenize gerek yok. Sitemizde hediyelik eşya olarak her çeşit ürünü bulabilirsiniz. Çocuklardan büyüklere kadar herkesi düşündük. “Hediye Nasıl Seçilir?” isimli bölümümüzde de sizlere ufak tüyolar verdik. Doğum günü için hediye, pasta, çiçek, parti, organizasyon ve daha yüzlerce çeşit ürün ve hizmetimize kaliteden ödün vermeden, en uygun fiyatlarla ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken www.iikidodun.com.tr adresini ziyaret etmek. Yeni yılda Noel Baba hediyelerinizi kapınıza kadar getirsin. Sizlerde sevdiklerinizi mutlu etmenin o güzel huzurunu yaşayın.
Facebook adresimiz: https://www.facebook.com/pages/iikidoduncomtr/152569831529170
Twitter adresimiz: https://twitter.com/iikidoduncomtr
İikidodun.com.tr
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İikidodun.com.tr
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
İkincil Sektörü:Hizmet » Organizasyon
Yetkili Kişi: İiki Dodun
Adres: Eğitim Mahallesi Kasap İsmail Sok. Aydın İş Merk. No:6 D:4-5 34722 Hasanpaşa - Kadıköy TR - İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3450071
Web Sitesi: http://www.iikidodun.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İikidodun.com.tr firma bilgileri. İikidodun.com.tr adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İikidodun.com.tr ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İikidodun.com.tr firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.