İkinci El Dorse;ikinci El Tanker,ikinci El Havuz Damper,ikinci El Sal Dorse Konya

Şirket Hakkında
İKİNCİ EL DORSE;Konyada ikinci el dorse ve damper, ikinci el kuru yük treyleri, ikinci el sal dorse ve yakıt tankeri, ikinci el gıda nakliyat tankeri, ikinci Lpg tankeri, İkinci el lowbet, ikinci el karasör, ikinci el kuru yük treyleri ve havuz tipi damper, ikinci el treyler ve damper dorse, ikinci el sal kasa treyler ve Konteynır taşıyıcı, ikinci el Hardox Damper ve el silobas treyler, ikinci el Lowbet treyler ve kaya Damper, ikinci el kasa Damper, ikinci el karasör, ikinci el römork damper dorse, ve ikinci el römork damper dorse, ikinci el kasa tipi damper, ikinci el konteyner dorse, ikinci el tanker dorse, ikinci el ikinci el 1360 dorse, ikinci el sal dorse satışı yapmaktadır.
İkinci El Dorse;ikinci
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İkinci El Dorse;ikinci El Tanker,ikinci El Havuz Damper,ikinci El Sal Dorse Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: rahim inanç
Adres: Horozluhan Mahallesi Küçük Bezirci Sokak No: 23 Selçuklu- KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2487119
Web Sitesi: www.ikincieldorse.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İkinci El Dorse;ikinci firma bilgileri. İkinci El Dorse;ikinci adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İkinci El Dorse;ikinci ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İkinci El Dorse;ikinci El Tanker,ikinci El Havuz Damper,ikinci El Sal Dorse Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.