İkon Kurumsal Eğitim Danışmanlık Şirketi

Şirket Hakkında
Kurumsal Açıköğretim, SPK Lisanslama, ALES, İş Hukuku, İş Güvenliği, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Kişisel Gelişim, Finans Eğitimleri vermekteyiz.
İkon Kurumsal Eğitim 0216 331 27 79

Amacımız; çalışanlarınızın piyasa şartlarında yüksek meblağlarla dışarıdan alacağı bu eğitimleri, ç0k daha profesyonel ve en uygun maliyetlerle çalışanlarınızın ayağına getirmektir.

Çalışanlarınızın kendi kurumunda, son derece önemli bu eğitimleri ücretsiz olarak alması kurum kültürünün artmasına, kurumsal bağlılığın yükselmesine ve hizmet kalitesinin maksimuma ulaşmasını sağlayacaktır.

Eğitim öncesi ve sonrası yapılacak bilimsel anket uygulamaları ile çalışanlarınızın kurumuna olan bağlılığını ve memnuniyetlerini ne derece arttırdığınızı ortaya koyuyoruz. Böylece eğitimlerden kurumsal edinimlerinizi yöneticilerinize daha profesyonel olarak sunabilme imkanına sahip olacaksınız…

Eğitim sektöründe yenilikleriyle tanınan firmamız tüm eğitimleri tecrübeli akademisyen-uzman kadrosuyla sizlere sunar…

Kurumsal Açıköğretim, SPK Lisanslama, ALES, İş Hukuku, İş Güvenliği, İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe, Kişisel Gelişim, Finans Eğitimleri vermekteyiz.
İkon Kurumsal Eğitim 0216 331 27 79
İkon Kurumsal Eğitim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İkon Kurumsal Eğitim Danışmanlık Şirketi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: İkon Eğitim
Adres: Okul Cd.No:19 Kavacık - Beykoz
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3312779
Web Sitesi: www.kurumsalegitim.org
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İkon Kurumsal Eğitim firma bilgileri. İkon Kurumsal Eğitim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İkon Kurumsal Eğitim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İkon Kurumsal Eğitim Danışmanlık Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.