İleri Bilgisayar Tekn. Ürün. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Sektördeki tecrübesini 2003 yılı itibariyle kurumsallaştırarak İLERİ BİLGİSAYAR TEKN. ÜRN. TİC. LTD. ŞTİ. ticari ünvanı altında devam ettiren firmamız; kurumsal alanda teknoloji ve bilişim hizmetleri danışmanlığı, her türlü teknolojik ürün satış, servis ve desteği vermektedir. Bu bağlamda sürdürülebilir gelişim ve büyüme odaklı profilimizin temel taşları arasında birinci sırada anlaşmalı servis hizmetleri gelmektedir. Firma, kurum ve kuruluşların bilişim ve teknoloji alanındaki bütün taleplerine tek bir muhatap olarak cevap verme isteğimiz bizi bu alanda rakipsiz kılan en önemli özelliğimizdir.

Sektöre adım attığı ilk günden beri sürekli olarak güçlü marka ve çözüm ortaklarıyla iş yapmakta olan firmamız bugün MICROSOFT, HP, DELL, IBM, LENOVO, ETA, ESET gibi birçok markanın yetkili satış/servis/destek ve çözüm merkezi olmuştur. Yine teknoloji toptancılığı konusunda faaliyet gösteren büyük distribütörlerin tümüyle cari anlamda anlaşması ve bayiliği bulunan firmamızın rekabetçi piyasa şartları ve uygun fiyatlı ürünlerin müşterilerine arzı konusunda rakipsiz olarak hizmet vermektedir.

İleri Bilgisayar olarak biz sektörde katma değerli bir fark yaratmak ve siz müşterilerimizin sorunlarını en kısa sürede, hizmet kalitesini en üst seviyede tutarak çözmek ve bütün taleplerinize en uygun cevabı verebilmek için sürekli olarak profesyonel anlamda yanınızda olacağız.
İleri Bilgisayar Tekn.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İleri Bilgisayar Tekn. Ürün. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Bakım ve Servis
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Aksesuar
Yetkili Kişi: İsmet Öztürk
Adres: Yenibosna Merkez Mh. Ladin Sk. Terziler Sitesi No:20/413 Kat:4 Yenibosna / Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5028464
Web Sitesi: www.ileribilgisayar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İleri Bilgisayar Tekn. firma bilgileri. İleri Bilgisayar Tekn. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İleri Bilgisayar Tekn. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İleri Bilgisayar Tekn. Ürün. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.