İlke Denetim Danışmanlık Smmm Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İlke Denetim Danışmanlık S.M.M.M. Ltd. Şti. 1994 yılında SMMM Ahmet Civelek tarafından çeşitli sektörlerdeki yerli ve yabancı firmalara profesyonel muhasebe ve mali danışmanlık hizmeti vermek üzere kurulmuştur.

Muhasebe, outsourcing, vergi ve muhasebe müşavirliği, denetim, vergi ve ticaret hukuku, kurumsal finansman ve yönetim danışmanlığı hizmetlerimizi kurulduğu günden bugüne müşteri memnuniyeti odaklı, kesintisiz, bağımsız ve sorumlulukla gerçekleştiriyoruz.

Temel hedefimiz iş gücü kalitemizi her geçen gün artırarak, profesyonel, dürüst, bağımsız, sorumlu ve disiplinli bir çalışma ile tüm müşterilerimize en iyi muhasebe, muhasebe destek ve mali müşavirlik hizmetlerini sunmaktır.

Uzman bir kuruluş olarak bundan sonra da amacımız profesyonel iş gücü kalitemiz ve ulaşılabilirliğimizle istikrarlı hizmet standardımızı sürdürmek ve daha geliştirmek, neticesinde müşterilerimizin bulunduğu sektörlerde profesyonel işverenler olmalarını sağlamaktır.
İlke Denetim Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlke Denetim Danışmanlık Smmm Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Muhasebe / Mali Müşavirlik
Yetkili Kişi: Ahmet Civelek
Adres: Nakiye Elgün Sokak, Nilüfer Apt. No.46 K.1 D.7 Şişli-istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2305066
Web Sitesi: http://www.ilkedenetim.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlke Denetim Danışmanlık firma bilgileri. İlke Denetim Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlke Denetim Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlke Denetim Danışmanlık Smmm Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-04-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.