İlker Lojistik Uluslar Arası Taşımacılık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Uluslararası taşımacılıkta, bugüne hizmet sunan ilker lojistik ;Türkiyenin dünyayı taşımaya hazır bir şirketidir.

Sunduğu hizmetin kalitesini, deneyimli kadrosu ve sahip olduğu know-how ile sürekli artıran ilker lojistik , taşımacılık alanında tam bir çözüm merkezidir.


Hizmetini koşulsuz olarak zamanında gerçekleştiren ilker lojistik ;taşımacılık hizmetlerinin yanında gümrüklü ve gümrüksüz depolama hizmetlerini vermekte olduğu müşterisine , üretim pazarlama ve dağıtımda hız kazandırır.


ilker lojistik süreklilik gösteren performansını ;Euteltracs ve internet ortamında araç takibi gibi, yoğun olarak kullandığı iletişim teknolojileri ile sağlamaktadır.


İstanbul merkezli olarak yapılanan ilker lojistik , hizmet ağını yurt içi-yurt dışı ofis ve bürolarının yanında, yurt dışı partnerleri ile de yaygınlaştırmaktadır.


ilker lojistik ;C2 , G ve H taşımacılık yetki belgeleriyle, uluslararası karayollarında taşımacılık, taşıma müteahhitliği ve acentelik alanında yetkilendirilmiştir.

İlker Lojistik Uluslar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlker Lojistik Uluslar Arası Taşımacılık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: İNCİ ÖKMEN
Adres: DİZDARİYE MAH MİMARSİNAN CAD. NO38 TOPÇUOĞLU İŞ MERKEz KAT 1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8817023
Faks: (533) - 7044080
Web Sitesi: ilkerlojistik@hotmail.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tekstil Taşıma Parkuru
10,000 mt2 ye hitap edebilen ve tekstil ürününü tek bir tuş ile tırlara insan gücü kullanmadan direk yüklemek veya depo ve antrepolarda teksti...
Raf Sistemi Ve Askı Sistemi
kapanan avm mizin 27 büyük magazasındakı raf ve askılama sistemlerini ve manken ve mağaza içerilerindeki malzameleri satmaktayız . konuyla i...
İlker Lojistik Uluslar firma bilgileri. İlker Lojistik Uluslar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlker Lojistik Uluslar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlker Lojistik Uluslar Arası Taşımacılık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.