İlkon Etiler Bölge Temsilciliği

Şirket Hakkında
Avrupa yakasında Etiler, Akatlar, Bebek, Ulus, Ortaköy, Arnavutköy, bölgelerinde mobilyalı , mobilyasız kiralık -satılık dairelerinize en kısa zamanda , kolay bir şekilde kazanç sağlamanızı sağlamak; ihtiyacınız olan gayrimenkulu doğru zamanda , doğru fiyata doğru gayrimenkulu bulabilmeniz için sizlere promsilcilikfesyonel hizmet vermekteyiz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Rumelihisarinda ve gumussuyunda full mobilyali ve full servis rezidans daireler
İletişim Bilgileri
Firma: İlkon Etiler Bölge Temsilciliği
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Gayrimenkul Geliştirme
Yetkili Kişi: TAYLAN TUNCER
Adres: ETİLER
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2774345
Web Sitesi: http://emlak.ilkon.com/remzitaylan-tuncer.aspx
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Rumelihisari Ve Gumussuyunda Mobilyali Full Servis Luks Rezidans Daireler
Rumelihisari ve gumususyunda luks mobilyali kisa ve uzun sureli daireler.Dairelerimizn hepsinde wireless internet baglantisi telefon ve digiturk bulun...
İlkon Etiler Bölge firma bilgileri. İlkon Etiler Bölge adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlkon Etiler Bölge ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlkon Etiler Bölge Temsilciliği firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.