İlvi Bayan Ayakkabı

Şirket Hakkında
İlvi.com sizin zevkinize ve ayak rahatlığınıza göre tamamen kendi özel üretimiyle
sizlere hizmet vermek için kurulmuş bir<a href:"http://www.ilvi.com"> bayan ayakkabıcısıdır</a>.Kiralık Aşk , Güneşin Kızları ve daha bir çok dizilerede ayakkabı örnekleri vererek en üst düzeye kendini taşımıştır .Bir bayanın aklına gelecek tüm ayakkabı çeşitlerini sayfamızda bulabilirsiniz ve sitemizi takipte kalarak size özel hediye kodlarımızdan indirimler kazanabilirsiniz . Alışveriş yaparak hediye ürünler kazanma şansınızda çok .Unutmayinki en üzel günler ilvi.com'la olanlardır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlvi Bayan Ayakkabı
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Terlik
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ahşap Ambalaj
Yetkili Kişi: İkra
Adres: Merkez, Ihlamur Nişantaşı Yolu Sk. No:28 D:26, 34363 Şişli/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2344147
Web Sitesi: http://www.ilvi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlvi Bayan Ayakkabı firma bilgileri. İlvi Bayan Ayakkabı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlvi Bayan Ayakkabı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlvi Bayan Ayakkabı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.