İlyada Yapı Sis.üretim Paz.san.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 2009 yılında Ankarada kurulmuş olup, yeni bir şirket olmamıza rağmen genç, çalışkan, dinamik ekip ve elemanlarla birçok çalışmayı bu kısa süre zarfında başarmaktan gurur duymaktadır.

İnşaat sektörüne dekoratif çözümler sunan firmamız menfez imalatı yanı sıra asma tavan satışı, pazarlama ve montajını yapmakta olup bir kısım malzemelerin bayilik adı altında hizmet ve satışını vermektedir. Projelerinizde her türlü desteği alabilir uzman ekip ve kadromuzla yerinde çözümler sunabiliriz.

İlyada Yapı Sis.üretim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İlyada Yapı Sis.üretim Paz.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Panjur Sistemleri
Yetkili Kişi: İlyas Katırancı
Adres: Ostim Sanayi Sitesi 32.Sokak No:71 Ostim -Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3861906
Web Sitesi: www.ilyadayapi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İlyada Yapı Sis.üretim firma bilgileri. İlyada Yapı Sis.üretim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İlyada Yapı Sis.üretim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İlyada Yapı Sis.üretim Paz.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.