İmka Tekkullanımlık Tekstil İml.san. Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
otel hastane ve spa merkezlerine tek kullanımlık terlik, çarşaf , yastık kılıfı , sedye örtüsü , iç caması, vb ürünlerin imalatı
İmka Tekkullanımlık Tekstil
Ürün-Hizmetleri Hakkında
tek kullanımlık terlik, otel terlik, hotel terlik imalatı, tek kullanımlık yastık kılıfı, tek kullanımlık çarşaf, tek kullanımlık sedye örtüsü,
İletişim Bilgileri
Firma: İmka Tekkullanımlık Tekstil İml.san. Tic.ltd.şti.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: KORAY ACAR
Adres: İSKİLP 12. SOK NO:12
Şehir: Çorum
Ülke: Türkiye
Telefon: (364) - 2123421
Web Sitesi: www.imkatekstil.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tek Kullanımlık Terlik
tek kullanımlık terlik hastane ve oteller için tek kullanımlık terlik , yastık kılıfı , sedye örtüsü, çarşaf, vb. ürünlerin üretimini yapmaktayız.
İmka Tekkullanımlık Tekstil firma bilgileri. İmka Tekkullanımlık Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İmka Tekkullanımlık Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İmka Tekkullanımlık Tekstil İml.san. Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-07-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.