İmparatorgrup

Şirket Hakkında
MPARATOR GRUP doğru zamanda, doğru yerde, doğru projelerle ve güçlü adımlarla büyüyor. Bu büyüme sürecinde bugün olduğu gibi gelecekte de sektörde gerçekleştireceği projeler ve yeniliklerle, her zaman güvenilir ve garantili yatırım kanalı olmayı hedef biliyor.

İmparator GRUP Yurt içi ve Yurt dışı birçok sektörde de ürün tedariği ve danışmanlık hizmeti vermektedir.Türkiye- Rusya arasındaki ticareti güçlendirmek adına öncülüğünü yaptığımız Çınar diyalog Platformu ile yatırımcıların İthalat ve ihracat kapısı olmaya devam ediyoruz. Amacımız müşterilerimize tek kaynaktan tedarik avantajı sunmak ve tedarik ürün/ hizmetleri “doğru fiyatlandırma” politikası tüketiciye ulaştırmaktır.

Biz, İMPARATOR GRUP olarak, vizyoner yönetici kadromuz, dinamik, genç ve çalışkan personelimizle beraber kaliteyi ve konforu siz değerli müşterilerimize sunmaya devam ediyoruz.

Geride bıraktığımız yıllar içerisinde tamamladığımız Projeler’inin yanı sıra gelecekte adından söz ettirecek yeni projeler için yoğun ve hummalı bir çalışma içerisindeyiz. Daha önceki projelerde edindiğimiz tecrübeler ve belirlediğimiz vizyon doğrultusunda işimizde sürekli kendini geliştiren, yenileyen, araştıran ve sonuçta hep daha iyi olmayı, sektörün başatlarından biri olmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşırken de vahşi kapitalist yöntemler yerine insan ve insan sağlığı odaklı yöntem ve çözümler geliştirmek, griyi yeşilin arasına hapsetmek ve en nihayetinde ‘mutlu bireylerin’ yetişmesine katkıda bulunmak istiyoruz.
İmparatorgrup
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İmparatorgrup
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Orman Ürünleri
Yetkili Kişi: MEHMET KÖZOĞLU
Adres: MERKEZ MAH.HÜRRİYET BUL.SKYPORT RESİDANCE 29. KAT BEYLİKDÜZÜ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 8762610
Web Sitesi: www.imparatorgrup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
İnşaat Malzemeleri
HER TÜRLÜ İNŞAAT MALZEMESİ (PARKE, AMERİKAN KAPI, MUTFAK DOLAPLARI, DEMİR, İSKELE V.S
İmparatorgrup firma bilgileri. İmparatorgrup adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İmparatorgrup ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İmparatorgrup firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.