İnanç Balcı Hukuk Bürosu - İzmir

Şirket Hakkında
Temelleri 2006 yılına kadar uzanan İnanç Balcı Hukuk Bürosu, idealist ve azimli bir hukukçu olan Avukat İnanç BALCI tarafından kurulmuştur.
Bir süre için çalışmalarını Alsancak semtinde sürdüren büromuz uzun zamandan bu yana personeliyle birlikte örgütlü bir hukuk bürosu olarak bu günkü adresinde çalışmalarını sürdürmektedir.
Büromuz İzmir Adliyesi'ne çok yakın elverişli konumu ve yeterli uzman personeliyle ve yetiştirmekle gurur duyduğu stajyer avukatlarıyla, hukukun hemen her dalında ulusal ve uluslararası alanda hizmet vermektedir.
İnanç Balcı Hukuk
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnanç Balcı Hukuk Bürosu - İzmir
Sektörü: Hizmet » Hukuk
Yetkili Kişi: Avukat İnanç Balcı
Adres: Mansuroğlu Mahallesi 288/6 Sk. No:11 yurt İş Merkezi Kat:5 Daire:16 bayraklı/izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (506) - 9078224
Web Sitesi: https://inancbalci.av.tr/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnanç Balcı Hukuk firma bilgileri. İnanç Balcı Hukuk adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnanç Balcı Hukuk ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnanç Balcı Hukuk Bürosu - İzmir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-12-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.