İnce Temizlik

"Temizlik İncelik İster."

Şirket Hakkında
Çamaşır Yıkama ve Kurutma, Kuru Temizleme, Ütü, Ev - Ofis Temizliği, Halı Yıkama ve Koltuk temizleme hizmetlerimizi İnce Temizlik olarak İstanbul geneline evlere ücretsiz servis imkanı ile sağlıyoruz. Aynı gün teslim imkanı ile zamandan tasarruf edebilirsiniz. Profesyonel temizlik ekibimiz ve endüstriyel ekipmanları mızla kusursuz temizlik hizmeti sunuyoruz.

Kişisel çamaşırlarınızı yıkıyor, kuru temizleme yapıyor veya ütüleme ihtiyaçlarınızı karşılıyoruz. Tül, perde, Yorgan ve yıkanması zor eşyalarınızı sizler için yıkıyoruz.
Çamaşır yıkama servisimizde dünyanın önde gelen profesyonel deterjan ve leke çıkarıcı
ürünlerin markalarını kullanıyoruz.

Otel, Restoran, Kafe, Bar, Hastane gibi kurumsal işletmelerin yıkanacak çamaşır veya personel kıyafetlerini adreslerinden alıyor temizleyerek bir sonraki gün adreslerine iade ediyoruz.

Bireysel ev ve ofis temizliği ihtiyaçlarınıza temizlikçi ekip gönderip kusursuz bir temizlik sağlıyoruz. Bizlere iletişim numaralarımızdan 7/24 ulaşabilir temizlik taleplerinizi iletebilirsiniz. İnce Temizlik sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyar.
İnce Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Çamaşır yıkama, kuru temizleme, ütü, ev ve ofis temizliği, halı yıkama gibi hizmetler verilmektedir. Ücretsiz servis hizmeti sağladığımız istanbul içerisindeki ilçeler Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir, Bakırköy, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçelievler, Bağcılar, Beşiktaş, Beyoğlu, Eminönü, Esenyurt, Eyüp Sultan, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Sultangazi, Sarıyer, Şişli ve Zeytinburnu

Anadolu Yakasında ise Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Sultanbeyli, Sancaktepe, Tuzla, Pendik, Ümraniye, Şile ve Üsküdar şeklindedir. Bu ilçelerden Çamaşır Yıkama, Kuru Temizleme, Ütü, Halı Yıkama ve Ev- Ofis Temizliği Hizmetlerimizden adrese servis imkanından faydalanabilirsiniz.
İletişim Bilgileri
Firma: İnce Temizlik
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Fikret Tüfekçi
Adres: 15 Temmuz Mah. Bahar Cad. Toya Next A-2 Blok D:35
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2518968
Web Sitesi: https://www.incetemizlik.com
Ürünleri
Evlere servis çamaşır yıkama hizmeti bireysel ve kurumsal çamaşır veya tekstil ürünlerinizin yıkanması ve kurutulması hizmeti İstanbul geneline ÜCRETS...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnce Temizlik firma bilgileri. İnce Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnce Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnce Temizlik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-12-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.