İnegöl Baza

Şirket Hakkında
demonte baza imalatı inegöl

iNEGÖL Baza olarak İNEGÖL de bulunan imalatımızda kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatta baza ve başlık imalatı yapmaktayız.insan ömrünün yarısının uykuda geçtiğini biliyoruz bu nedele konforlu bir uykuyu herkesin hakettiğini düşünüyoruz..Üretimini yaptığımız tek kişilik , çift kişilik , kumaş ve deri bazalar ile uykunuza konfor sağlamak amacındayız.
Üretimini yaptığımız baza ve baza başlıklarını en uygun fiyat ile imalattan aracı kullanmadan size ulaştırıyoruz.Baza ve baza başlıklarımız 2 yıl garantilidir

Bazalar bizlere gerçekten çok pratik çözümler sunuyor. Hem şık görünüyorlar hemde geniş iç hacimleri sayesinde aklınıza gelebilecek her türlü eşyayı içine saklıyabiliyorsunuz.
Böylece hem yerden tasarruf sağlanmış oluyor hemde görüntü açısından göze hoş gelen bir ortam yakalanmış oluyor

Yatak odaları için tasarlanan tek ve çift kişilik bazalı yataklar geniş sandık kısımları ile adeta evinizdeki deponuz gibidir .

Yastığınızı, yorganınızı ve kullanmadığınız eşyalarınızı saklamanız için ideal bir ortam yaratan bazalı yataklar her dekorasyona uyum sağlayacak çizgide ve tarzda üretiliyor.

Bazalı yataklar ile yatak odalarınız şık bir görünüm kazanırken, fonksiyonel olma özelliği ile kullanmadığınız eşyalarınızı göz önünden kaldırır.

Bazalı yataklar; yaylı, sandıklı, pratik, modern ve dekoratif formlarının yanı sıra, en çok kolay çekilme ve temizlenme özelliği ile ev hanımlarının gözdesidir
İnegöl Baza
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnegöl Baza
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Ev Gereçleri
Yetkili Kişi: SERDAR TANIŞ
Adres: İNEGÖL MOBİLYA SANAYİ İNEGÖL BURSA TÜRKİYE
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 7153303
Web Sitesi: www.inegolbaza.tr.gg
Ürünleri
sandıklı çelik baza imalatı
demonte baza inegöl
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnegöl Baza firma bilgileri. İnegöl Baza adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnegöl Baza ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnegöl Baza firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.