İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları - Nişantaşı

"ingilizce konuşturmadan bırakmıyoruz"

Şirket Hakkında
NİŞANTAŞI BRITISH CULTUREA HOŞGELDİNİZ

İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları, uyguladığı yenilikçi ve modern eğitim sistemi ve olanaklarıyla, globalleşen dünyada ortak dil olarak kullanılan İngiliz dili ni gelişen Türkiyede Avrupa Dilleri ortak çerçeve programına (CEF) dayalı eğitim standartında “dil iletişimdir” ilkesini benimsemiş bir eğitim sistemiyle ve mezun ettiği binlerce kurumsal ve bireysel öğrencisiyle yabancı dil eğitiminde güvenin odak noktası olmuştur. 2006 yılında marka tescilini de alarak Türkiye çapında temsilcilikler vererek başarısına başarı katmaya devam etmektedir. 12 şubesiyle Türk insanını doğru ve pozitif dil eğitimiyle tanıştırarak, kendilerini ifade edebilecek, diğer dünya ülkeleriyle doğru iletişime geçecek ve yarışacak düzeyde kendine güvenli bireyleri eğiterek kurumsal alanda bir eğitim kurumunun nasıl olması gerektiğini kanıtlayarak kendi çizdiği yolda ilerlemektedir.

İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları Nişantaşı Şubesi olarak bizler, genel merkezimize ve ismine bağlı kalarak, gelişen dünyamızda deneyimli , yenilikçi yönetim ve eğitim kadrosuyla ikinci bir dil eğitiminin doğru iletişimden ve ilişkilerden geçtiğine inanarak , öğrencilerin ihtiyaçlarını belirleyerek, çözüm odaklı çalışmaktan yanayız. Önemli olanın dürüst, güvenilir bir eğitim olduğunu düşünerek, ticari kaygı gözetmeksizin ilk günden beri yürüdüğümüz bu zorlu yolda kişiye özel hizmet mükemmeliyeti prensibini benimseyerek kurumsal yapımızla hayallerinizi hedeflere dönüştürme yolunda elinizi tutarak hedeflerinizi gerçekleştirene kadar bırakmıyoruz.

İngiliz Kültür Derneği Nişantaşı Şubesinin kapılarını araladığınız andan itibaren farklılıklarını hissetmeye başlayacağınızı ve aldığınız eğitim süresi boyunca ne kadar yol aldığınızı eğitim süresi boyunca ne kadar yol katettiğinizi, umudunuzu kıracak zorlu sınavdan geçmeden kendi kendinize farkedeceğinize ve hayatınız boyunca öğrendiklerinizi unutmayacağınıza, “İngilizce nankördür” söylemini
İngiliz Kültür Derneği
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları - Nişantaşı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Dil Okulu
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
Yetkili Kişi: Ersin Ergün
Adres: Rumeli Cad. Zeki Bey Apt. No: 80 K:2 Şişli - İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2963930
Web Sitesi: www.nisantasiingilizkultur.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İngiliz Kültür Derneği firma bilgileri. İngiliz Kültür Derneği adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İngiliz Kültür Derneği ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları - Nişantaşı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.