İnka Otomotiv Bilgisayar İnş. Ve Nak. San. Pazarlama Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İNKA Otomotiv ;
1999 Yılından bu güne hasarlı araç ve ikinci el otomotiv sektöründe yer almaktadır. 2001 yılında şirketleşerek hasarlı araç sektörde farklılık ve değişim hareketine ortak olmayı başarmıştır. Arge yapısı ile hasarlı oto sektör firmalarına son kullanıcı için referans olma özelliğine sahiptir . Takip edilmenin verdiği dikkat ile bunun sektör ile bağlantısı olan tüm alıcılar için daha iyi hizmet anlamına geldiğini bilmekteyiz. Firmamız yaptığı tüm işlerde müşteri memnuniyetini esas almaktadır. Ekibinde bulunan alanında uzman çalışma arkadaşlarıyla hızlı bir iş akışı sağlamaktadır . Tabi ki En iyi olmak için çalışmaya Devam Ediyoruz.
İnka Otomotiv Bilgisayar
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnka Otomotiv Bilgisayar İnş. Ve Nak. San. Pazarlama Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Galerileri
Yetkili Kişi: inan kayabaşı
Adres: Siteyolu Ak Sanayi Sitesi 2. Kısım No:69/70/71 Ümraniye/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6341534
Web Sitesi: www.otoinka.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnka Otomotiv Bilgisayar firma bilgileri. İnka Otomotiv Bilgisayar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnka Otomotiv Bilgisayar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnka Otomotiv Bilgisayar İnş. Ve Nak. San. Pazarlama Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.