İnlife Classic

Şirket Hakkında
Tarihçe
1990 yılından günümüze kadar Alçı ve mobilya dekorasyon alanında faaliyet gösteren ve konusunda uluslararası pazarda saygın bir yer edinen İNLİFE İSTANBUL, ürünlerinde kalite anlayışını, mimari bakışı, konsept uygulamalarının da yanı sıra seçkin projelerde iş bitirmeleri ile kendini ispatlamış, Otel, Hastane, Büro, İş Merkezleri, Okul, Konut ve Villa projelerindeki başarılarına tecrübe ve deneyim katarak markasını emin adımlarla geleceğe taşımaktadır.
Vizyon
İşimize, insanımıza ve çevremize duyduğumuz saygıyla teknik ve estetik yönden üstün ve kalıcı yaşam alanları meydana getirerek Türkiye’de öncü ve dünyada model bir kurum olmak.

Misyon
Tarihten günümüze süregelen klasik alçı dekorasyon ve restorasyonu yalnızca iş olarak görmeyip tekniğe estetik ve duygu yükleyerek çevreye ve şehre uyum sağlayan, insana yaşam biçimi sunan kalıcı yaşam alanları oluşturmak; bu doğrultuda ülkemizin yapı anlayışına katkıda bulunmak.
Klasik Alçı Dekorasyon
Geçmişten günümüze nüfus etmiş tarihi dokulardan ilham alıp ve geliştirmek adına, kurmuş olduğumuz yönetim ekibi ve tecrübeli ustalarımızın elleri ile yeniden hayat bulmakta ve yaşatılmaktadır. Tarihi dokular, yine aynı normlarda üretilerek günümüz teknolojisi ile harmanlanıp ilgili bölüm ve mekânların tarihsel konumunu gözeterek mimari projelere uygun olacak şekilde uygulamalar titizlikle yapılmaktadır. Bu uygulamalar, Talep edilen tüm mekânlarınıza uygulanabilmektedir.
Klasik alçı süsleme işleri, eskiden olduğu gibi bugün ve gelecekte de yine hakkettiği yerini koruyacaktır. Bu mirası yaşatmak ve sürdürebilmek adına tekniğimizi oluşturduğumuz ARGE birimlerimiz ile geliştirmekte her geçen gün yeni yeni modelleri arşivimize eklemekteyiz.
Biz, Bu mirası ve oluşturduğumuz bu arşivi sizlerle paylaşmanın keyfini yaşıyoruz.

Teşekkürler…
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnlife Classic
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
Yetkili Kişi: Ömer Memiş
Adres: Nurhan Sokak Genan İş Merkezi No:2/8 Kağıthane/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4168991
Web Sitesi: www.inlifeclassic.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnlife Classic firma bilgileri. İnlife Classic adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnlife Classic ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnlife Classic firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-02-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.