İnova Soğutma

"Dünyanın En Ekonomik En Kaliteli Kapıları.İnova Yapı da."

Şirket Hakkında
Inova yapı determines his customers requirements of cold room doors and for him there is any importance of dimensions and the coll room will be use in which degree.
Inova yapı manufactures his doors whose all parts are munufactured by himself.

All accessorries and all parts of doors are manufactured by Inova.
Inova yapı actualizes an asset insulation for turn-key cold room doors.
The highest customer satisfacion is the most important thing for Inova. And we know that its only way is an asset insulation.

www.inovayapi.com
İnova Soğutma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İnova Yapı;Faliyete Başladığı İlk günden buyana Dünya genelinde 10 binden fazla müşteriye ulaşarak, 80 bin adetin üzerinde , dünyada soğuk depo kapıları sektöründe“ekonomik ve ergonomik soğuk hava depo kapıları”üzerinde çalışmalarını yoğunlaştıran, müşterisinin ihtiyaçlarına göre çalışan soğutma sektörü için kapılar üzerinde araştırmalar yaparak , tasarruflu, hijyenik ve uzun yıllar kullanabileceğiniz soğuk hava depo kapıları üreten Türkiye’nin en büyük üretim hacmine sahip gerçek bir teknoloji , arge ve mühendislik şirketidir.
15 yılı aşkın süredir Almanya da soğutma sektöründe uzmanlaşmış olan Grubumuz Türkiye, Ortadoğu, Doğu Avrupa ve Türki Cumhuriyetlerdeki soğuk oda kapısı ihtiyacına cevap vermek üzere 2007 senesinden buyana İzmir-Menderes te açmış olduğumuz kapı fabrikamızla sektörün öncüsü olmayı sürdürmektedir.

İnova yapı gerek soğutma sektörü , gerekse farklı sektörlerin soğuk depo kapı ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Soğutma sektörünün en önemli malzemelerinden olan soğuk hava depolarının, buzhanelerin, şok odalarının, çöp odalarının, morgların ısı ile irintili tüm alanların, yalıtıma ihtiyaç duyulan üniteler için çarpma (menteşeli) Kapı monoraylı menteşeli kapı, sürgülü kapı monoraylı sürgülü kapı, ilk kez Türkiye de inova tarafından üretilen Personel geçişli sürgülü kapı ve yine ilk kez tarafımızdan üretilen Çift kanat sürgülü kapı ve bu kapıların monoraylı sistemleri ile birlikte bar kapısı ( lip-flap) kapı modelleri üreten firmamız, birbirinden etkin mühendis, mimar, satış kadromuz servis ağı ve deneyimli kadrosu ile profesyonel bir hizmet sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: İnova Soğutma
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Halil Tarhan
Adres: Mehmet Akif Cad.no:41 Kısıkköy
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2575670
Web Sitesi: www.inovayapi.com
Ürünleri
SOĞUK ODA KAPILARI, ÜRETİMİNDE DÜNYA MARKASI . 15 yılı aşkın süredir Almanya da soğutma sektöründe uzmanlaşmış olan Grubumuz Türkiye, Ortadoğu, ...
İNOVA YAPI COLD STORE DOOR SYSTEMS WE ARE PRODUCING SLIDING AND HINGED DOORS. For Cold room, cold-storage plant, cold storage plant door, ...
İNOVA YAPI COLD STORAGE DOOR SYSTEMS We are your professional solution partner with turn-key cold storage doors/ cold room doors. Mehmet Akif Ca...
SOĞUTMA SEKTÖRÜ KAPILARI İNOVA YAPI SOĞUK HAVA DEPO KAPI SİSTEMLERİNDE Son Model Alman Teknolojisi ile Üretilen Ürünlerimizle; Balık İşleme Merke...
TEK KANAT SÜRGÜLÜ KAPILARIN AVANTAJLARI. •Maksimum ısı yalıtımı sağlar. •Daha geniş açılabildiğinden (forklift, kamyon, tır, konteyner, ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnova Soğutma firma bilgileri. İnova Soğutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnova Soğutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnova Soğutma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.