İntermak Teknoloji Sistemleri

"RENKLİ TEKNOLOJİ AYAĞINIZDA"

Şirket Hakkında
İntermak Teknoloji Sistemleri, İstanbul ili GÜLBAHAR MH. CEMAL SAHİR SK. NO:7/1 KRAL AP. B BLOK ŞİŞLİ adresinde bulunmaktadır. Firma Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Makinesi sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi BURCU KORUYUCU dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
İNTERMAK TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.

İNTERMAK, büro makineleri pazarlama-satış sistemi son teknolojiyi ayağınıza getiren ve satış sonrasında da gerekli ihtiyaçlarınızın tedariğini ve servisini sağlayan başarılı bir kurumdur. Konica Minolta siyah beyaz ve renkli makinelerinizin bakım-onarım, toner ve yedek parça gibi gerekli servisini tecrübeli teknisyenler ile ofisinizde veya atölyemizde en iyi ve hızlı şekilde yapmaktadır. Aynı zamanda satış destek elemanlarımız ofisinize gelerek ihtiyaçlarınızı belirler size uygun hizmeti belirleyerek masraflarınızın maliyetini size uyacak şekilde en iyi kaliteyi en uygun şekilde size sağlar.
Çalışmakta olduğumuz firmaların maliyetlerini en aza indirmek amacıyla yapmış olduğumuz kopya başı ve network yazıcı projelerimizle ve en yeni renkli network yazıcı-tarayıcı fotokopi makinelerimiz ile hem fiyatımızla size en uygun sistemi ofisinize taşımaktayız.
Amacımız sizleri son teknolojiyle en uygun fiyata tanıştırmak ve memnuniyetinizi kazanmaktır.
İletişim Bilgileri
Firma: İntermak Teknoloji Sistemleri
Sektörü: Büro Malzemeleri / Kırtasiye » Büro Makinesi
Yetkili Kişi: BURCU KORUYUCU
Adres: GÜLBAHAR MH. CEMAL SAHİR SK. NO:7/1 KRAL AP. B BLOK ŞİŞLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2674048
Faks: (212) - 2758831
Web Sitesi: http://inter-mak.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ofisinizin Yeni Yüzü
İNTERMAK TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ. İNTERMAK, büro makineleri pazarlama-satış sistemi son teknolojiyi ayağınıza getiren ve satış sonras...
İntermak Teknoloji Sistemleri firma bilgileri. İntermak Teknoloji Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İntermak Teknoloji Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İntermak Teknoloji Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-12-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.