Internatıonal Realty Plus

Şirket Hakkında
Gayrimenkul sektöründe Amerikada hızlı büyümekte olan İnternatinal Realty Plus, ülkemizde Kahyaoğlu Group ve sektör tecrübeli Hüseyin ALTAŞ ile güçlerini birleştirerek çalışmalarına başladı.
İnternational Realty Plus 1994 yılından bu güne, Amerikada franchise ve yatırımcı kimliği ile faaliyet göstermektedir.Kurulduğu günden bugüne kadar geçen süreçte 700 milyon usd lik reklam ve yatırım harcaması ile beraber Amerikanın en hızlı büyüyen marka ünvanını aldı.
İnternational Realty Plus yaklaşık bir yılı aşkın bir süredir, görüşmelerimizin sürdüğü bir dönemden sonra Türkiye ve Türkiye üzerinden Avrupada olma kararını almıştır.İnternational Realty Plusın yatırımcı yönününde, bizim tecrübe ve sermaye gücümüze ek olarak, Türkiyenin gayrimenkul sektöründeki cazibesininde olumlu katkısı olmuştur.
İnternational Realty Plus Türkiye olarak, sektör tecrübesi olan veya olmayan, kendi işininin patronu olmak isteyen, vizyon sahibi, toplumdan her kesimi sistemimize kabul ediyoruz.İnternational Realty Plus Türkiye olarak gayrimenkul sektöründe global düşünüp, yerel hareket etmeyi istiyoruz.
İnternational Realty Plus Türkiye olarak amacımız, gayrimenkul alım-satım, kiralama ve mülkiyet yönetimi konularının yanında gayrimenkul sektörü ile ilgili ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri bir paket halinde, franchise ofislerimiz kanalı ile, en mükemmel şekilde, tüketiciye sunabilmektir.



Internatıonal Realty Plus
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Internatıonal Realty Plus
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: HÜSEYİN ALTAŞ
Adres: EGS BUSINESS PARK B-1 BLOK NO:389 K:12 YEŞİLKÖY/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4655511
Web Sitesi: www.irpturkiye.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Internatıonal Realty Plus firma bilgileri. Internatıonal Realty Plus adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Internatıonal Realty Plus ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Internatıonal Realty Plus firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.