İnterofis Mütercim Tercümanlık Ve Uluslararası Danışmanlık Merkezi

Şirket Hakkında

*ISO-9001 DÜNYA TERCÜMAN VE TERCÜME BÜROSU VE ÇEVİRİ KALİTE STANDARTI BELGESİ, *TS EN-15038 AVRUPA STANDARTI TÜRCÜMAN VE TERCÜME BÜROSU STANDARTI BELGESİ, *TSE HYB-118 TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ TERCÜMAN VE TERCÜME HİZMET YERİ STANDARTI İLE, *TÜÇED-EN 15038 TÜRKİYE ÇEVİRMENLER DERNEĞİ TERCÜMAN VE TERCÜME HİZMET YERİ STANDART BELGELERİNE SAHİP İLK VE TEK KURULUŞTUR! AYRICA İNTEROFİS DÜNYA KENTİ ANTALYADA;*KENDİ ÖZVARLIĞI MÜSTAKİL BİNALARINDA MÜTERCİM TERCÜMAN SİMULTANE SABİT SİSTEMLİ EĞİTİM SALONLARI, *KENDİ BİNASINDAKİ KONSEKÜTİF VE SÖZLÜ ÇEVİRMENLİK EĞİTİM CİHAZLI LABRATUVARLARI, *OFİSLERİNDEKİ TÜM ODALARINDA SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ İLETİŞİM VE VOG KONFERANS TERCÜMAN TELSİZLERİ İLE, *HER TERCÜMANINA ÖZEL 50 ADET DİZ ÜSTÜ BİLGİSAYARLAR HER TÜRLÜ İLETİŞİM VE BÜRO APARATLARI İLE,
*MÜŞTERİ ÜÇÜNCÜ ŞAHIŞ SİGORTASI VE BEKLEME ODALARI, YAZILI TERCÜMANLIKTA STAJYER EĞİTİM DONANIMI,
*YAPILAN TERCÜMELERİN TERCÜME VE TERCÜMAN SİGORTA STANDARTLARI ,
*EDİTÖR KADROSU VE AVRUPA EN-15038 ONAYLI KİMLİKLİ PROFESYONEL MÜTERCİM-TERCÜMAN KADROSUYLA,
DÜNYA VE AVRUPA STANDARTINDADIR!
İnterofis Mütercim Tercümanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İnterofis Mütercim Tercümanlık Ve Uluslararası Danışmanlık Merkezi
Sektörü: Hizmet » Çeviri / Tercüme
Yetkili Kişi: İNTEROFİS
Adres: İNTEROFİS Merkez:Vilayet Arkası H.Subaşi Cad. 3.Noter Yanı,Akkulak İşh. kat:2 Daire:5 ve Daire:6 ANTALYA , İNTEROFİS Lara :B.Ecevit Bul.Kurt Apt.13.Noter üstü No:70/3 ANTALYA
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2483561
Web Sitesi: www.interofis.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İnterofis Mütercim Tercümanlık firma bilgileri. İnterofis Mütercim Tercümanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İnterofis Mütercim Tercümanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İnterofis Mütercim Tercümanlık Ve Uluslararası Danışmanlık Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.