İntron

"Ağ Güvenliği ve Loglama Sistemi"

Şirket Hakkında
İNTRON, bilişim teknolojileri alanında kurum ve kuruluşların alt yapıları ile ilgili bütünleşik çözümler üreten proje ve mühendislik şirketidir.

İNTRON, İstanbul, Ankara ve İzmir`de bulunan ofisleri ile Türkiye genelinde geniş bir alanda hizmet vermektedir. İntron, alt yapı çözümlerinde sorunsuz yazılım ve donanım bütünlüğü sağlamak için kendi alanında lider donanım ve yazılım üreticileriyle çalışmaktadır.

INTRON, kendi içinde sürekli eğitime ve standartlara çok önem vermektedir. Bu amaçla gerekli tüm süreçleri tamamlayıp TSE, ISO 9001-2008 ve ISO 27001 belgelerine sahip olmuştur. Müşterilerine de bu standartlar ölçüsünde hizmet vermektedir.


Firmamızın üretmiş olduğu 5651 sayılı yasaya uygun, web yetkilendirme ve içerik filtreleme yapan, şifreli iletişim sağlayan zaman damgalı olarak logları tutabilen ağ güvenlik cihazı FIRELOG cihazı için türkiye genelinde bayilikler verilmektedir
İntron
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamızın üretmiş olduğu 5651 sayılı yasaya uygun, web yetkilendirme ve içerik filtreleme yapan, şifreli iletişim sağlayan zaman damgalı olarak logları tutabilen ağ güvenlik sistemi FIRELOG cihazı için Türkiye genelinde bayilikler verilmektedir
İletişim Bilgileri
Firma: İntron
Sektörü: Bilgisayar » Donanım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Umut ALTINOK
Adres: Mansuroğlu mh. 284/1 sk. no:6 k:2 d:2 Bayraklı, İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4455240
Faks: (232) - 4626737
Web Sitesi: www.firelog.com.tr www.intron.com.tr
Ürünleri
Firmamızın üretmiş olduğu 5651 sayılı yasaya uygun, web yetkilendirme ve içerik filtreleme yapan, şifreli iletişim sağlayan zaman damgalı olarak logl...
İlan Talep ve Teklifleri
Firelog Ağ Güvenliği Ve Loglama Cihazı Bayiliği
Firmamızın üretmiş olduğu 5651 sayılı yasaya uygun, web yetkilendirme ve içerik filtreleme yapan, şifreli iletişim sağlayan zaman damgalı olarak logl...
İntron firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
İntron firma bilgileri. İntron adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İntron ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İntron firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.