Investa Proje Yönetim Danışmanlığı, Eğitim, Turizm, İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Investa; mevcutta AR-GE projeleri yürüten veya yürütme potansiyeli olan firmaların, sistematik biçimde AR-GE desteklerinden faydalanarak katma değer sağlamasını amaçlamaktadır.Investa Proje ve Yatırım Merkezi, mevcutta aralarında birçok sektör liderinin de bulunduğu çeşitli sektörlerdeki firmalara danışmanlık hizmeti vermektedir. Firmamız tarafından hazırlanan projelerin yüksek kabul yüzdesi ve müşterilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler en önemli motivasyon kaynağımızdır.Firmamız tarafından hazırlanan projeler, başlangıç aşamasından projenin sonuçlanmasına dek uzman mühendislerimiz tarafından takip edilmekte, danışmanlık hizmetlerimiz projenin yürütülmesi sürecinde de devam etmektedir.
Investa Proje Yönetim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Investa Proje Yönetim Danışmanlığı, Eğitim, Turizm, İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Hilmi Akyol
Adres: Ankara Caddesi Bayraklı Tower No:81 K:3 Ofis:8 Bayraklı-izmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4358520
Web Sitesi: www.investa.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Investa Proje Yönetim firma bilgileri. Investa Proje Yönetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Investa Proje Yönetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Investa Proje Yönetim Danışmanlığı, Eğitim, Turizm, İnşaat San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.