Irak Nakliye Akca Nakliye

"İRAK LOJİSTİK NAKLİYE SERVİS"

Şirket Hakkında
Firmamız 2003 yılında uluslararası alanda taşıma, nakliye, gümrükleme hususunda faaliyet göstermeye başlamıştır. Şirketimiz geçmiş yıllar içerisinde güvenli ve sağlıklı adımlara Türkî Cumhuriyetleri, Yurt içi ve Yurt dışı taşıma yapan sektörün önde gelen kuruluşlar arasında yer almaktadır.
Dürüstlük, kalite ve güvenle hizmet sunmayı ilke edinen, karşılıklı iş ilişkilerini hoşgörü ve saygı çerçevesinde gören bir anlayışla hizmet vermekteyiz.
Sektördeki tecrübemiz uzman kadromuz ve gelişmiş filomuzla sizlere hizmet vermeyi ilke edinerek hizmette sınır tanımayan bir anlayışla hareket eden, müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutan sürekli yenilik ve rekabet anlayışı içinde ihracat, ithalat, transit proje ve her türlü taşıma hizmetleri ile hedeflerimize sizlerle birlikte varacağımıza inanıyoruz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Irak Nakliye Akca Nakliye
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: FEYZİ
Adres: CAMİ SERİF MAH.CAKMAK CD.BUGDAYCI APT.NO :2/9
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2372442
Faks: (324) - 2371209
Web Sitesi: www.akcanakliyat.com
Ürünleri
Lojistik sektöründe 2003 senesinden bu güne kadar bir birikimi sizlerle paylaşmak arzusu içersinde olup bu bilgileri servis ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Irak Nakliye Akca firma bilgileri. Irak Nakliye Akca adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Irak Nakliye Akca ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Irak Nakliye Akca Nakliye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.