Irak Nakliye Bayrı Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
ŞİRKETİMİZ ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDAN ALMIŞ OLDUĞU C2 (YURTİÇİ VE ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK YETKİ BELGESİ) VE TOBB (IRU) DAN ALMIŞ OLDUĞU TIR KARNE İLE SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE IRAK , TÜRKMENİSTAN, ÖZBEKİSTAN , KAZAKİSTAN , TACİKİSTAN , KIRGIZİSTAN , İRAN VE TÜM DOĞU ÜLKELERİNE YAPILAN TAŞIMALARINIZDA HİZMET VERMEKTEDİR. AYRICA BÜTÜN TAŞIMALARINIZ LUTZ SİGORTA GÜVENCESİ ALTINDA SİGORTALI OLARAK YAPILMAKTADIR.

HİZMET SEKTÖRÜNÜN BÜTÜN DALLARINDA OLDUĞU GİBİ LOJİSTİK HİZMETİNDE DE ZAMANIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLEN FİRMAMIZ, GÜNÜN HIZ VE STANDARTLARINA ULAŞABİLMEK İÇİN GEREKLİ OLAN ARAÇ VE TEKNİK DONANIMINA GEREKEN ÖNEMİ VEREREK, MÜŞTERİLERİMİZİN TÜM İŞ VE EVRAK SİRKÜLÂSYONUNA CEVAP VERECEK DÜZEYDEDİR.
Irak Nakliye
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Irak Nakliye Bayrı Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: Ziya Bayrı
Adres: Yeni Mah. 5309 Sok. Mahmut Torun İş Merkezi Kat:3 No:12
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2378013
Web Sitesi: www.bayrinakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Irak Nakliye firma bilgileri. Irak Nakliye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Irak Nakliye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Irak Nakliye Bayrı Uluslararası Taşımacılık Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.