İsabet İslami Düğün Organizasyon

Şirket Hakkında
2001 yılında sahne sunucluğuyla çıktığımız bu yolda; konser, konferans, panel ve özellikle dini- kültürel içerikli alternatif organizasyonlar, düğün, nişan, sünnet, açılış vb. etkinliklerini profesyonel kadromuzla başarılı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Türkiye’nin dört bir yanında yaptığımız programlarda en çok dikkat ettiğimiz husus; organizasyonunu gerçekleştirmiş olduğumuz müşterilerimizin “en özel günleri” olduğu bilincidir. Bu en özel günlerini daha da güzelleştirmek için son derece işimize özen göstermekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İsabet İslami Düğün Organizasyon
Sektörü: Enerji » Transformatör
Yetkili Kişi: Efe İsa
Adres: 1248 Sokak No: 7 Kat Daire :2 Konak / İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (535) - 3057835
Web Sitesi: http://www.isabetorganizasyon.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İsabet İslami Düğün firma bilgileri. İsabet İslami Düğün adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsabet İslami Düğün ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsabet İslami Düğün Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.