Iscom Oracle Danışmanlık Ve It Çözümleri Merkezi

Şirket Hakkında
ISCOM uluslararasi Oracle IT danışmanlık ve Outsourcing hizmetleri vermektedir. Özellikle uluslararasi finansal kuruluşlara ve bankalara IT danışmanlık hizmetleri sunmaktayiz. Bu hizmetler arasinda yazılım geliştirme, Oracle çözümleri, Oracle danışmanlığı, J2EE / JAVA çözümleri ve danismanlığı. Microfost. NET çözümleri ve iPhone çözümleri yer almaktadir. Kurumsal yazılımlar, web çözümleri, web tasarımı konularında çözümler sunmaktadir. ISCOM ayni zamanda temel bankacılık IT çözümleri, kredi karti IT çözümleri, internet bankacılığı, mobil bankacılık, Call - Center bankacılığı alanında da faaliyetlerini sürdürmektedir.
Iscom Oracle Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Iscom Oracle Danışmanlık Ve It Çözümleri Merkezi
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Ümit ISNIK
Adres: Altayçeşme Mah.Atatürk Cad.Engin Sok.No:3/15 34843 Maltepe/İST.
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3833133
Web Sitesi: www.iscomtech.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Iscom Oracle Danışmanlık firma bilgileri. Iscom Oracle Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Iscom Oracle Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Iscom Oracle Danışmanlık Ve It Çözümleri Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.