İshar Buro Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
İSHAR BÜRO MAK. İTH. İHR. ve TİC. LTD. ŞTİ, . RISO dijital baskı makinelerinin Ege Bölge Bayisi olarak faaliyete başlamış ve sonrasında dijital baskı sektöründe tamamlayıcı diğer ürünleri de bünyesine katarak büyümesine devam etmiştir.



Amacımız; gerek çoklu gerekse tekli baskı işlerinizi, renkli veya siyah beyaz çıktı ihtiyaçlarınızı hızlı, kaliteli ve ekonomik bir şekilde karşılamaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İshar Buro Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Makineleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: İsmail ÖZCAN
Adres: Mithatpaşa Cad. No:182/B Karataş
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4464516
Web Sitesi: www.isharburo.com
Ürünleri
27 GÖZ 2 KULE HARMAN MAKİNESİ
Dk. 130 A3 tek Renk Baskı Min 46gr Max 210gr kağıt baskısı 600 dpi çözünürlük Network ve USB bağlantısı
Dk. 120 Sayfa Renkli Baskı Hızı 34 cm-55 cm Kağıt Ebadı 3kr Renkli Baskı Maliyeti Numaratör Dahil Baskı Oto kopili Kağıtlar Üzerine Pozalı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İshar Buro Mak. firma bilgileri. İshar Buro Mak. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İshar Buro Mak. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İshar Buro Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.