Isı Trans Havalandırma Sıstemlerı

Şirket Hakkında
Isı Trans Havalandırma İmalat & Montaj San. Tic. Ltdi. Şti. Türkiyede üretim faaliyetleri gösteren, Imalat portföyunun önemli bir kolu olan Spiral Hava kanalı & fittings parçaları ve bağlantı elemanlarının üretimini yapmakta olan, geniş üretim hacmine sahip bir kuruluştur. Üretimlerimizdeki kaliteye karşı duyduğumuz hassasiyet sayesinde bizler, endüstriyel spiral hava kanalı, fittings parçaları, özel fabrikasyon üretim ürünlerde çeşitli kalite kontrol uygulamalarımız sonucunda; sizleri, ferah ve temiz bir hava ile buluşturuyoruz. // Spiral Manufacturing Company ISI TRANS Ltd. Sti. is a major Turkish manufacturer of lock-seam, spiral high pressure galvanized pipe and fittings. We offer a complete line of standard commercial and Industrial Spiral pipe, fittings, and custom fabrications designed to meet all standard specifications.
Isı Trans Havalandırma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Isı Trans Havalandırma Sıstemlerı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Alp Tanrıverdı
Adres: Tuzla / Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3959528
Web Sitesi: www.isitrans.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Isı Trans Havalandırma firma bilgileri. Isı Trans Havalandırma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Isı Trans Havalandırma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Isı Trans Havalandırma Sıstemlerı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.