Işık İnovasyon Makina

Şirket Hakkında
FİRMAMI 2006 YILINDA FALİYETE GEÇMİŞTİR.FİRMA OLARAK GAİANTEP SANAYİSİNDE ÖNDE GELEN FİRMALARDAN BİRİYİZ.BAŞARILI BİR GEÇMİŞE SAHİP OLUP İŞİMİDE GÜVEN SAHİBİYİZ.FİRMAMIZ OTOMOTİV ALANINDA -MOTORSİKLET ŞASESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE SERİ İMALAT YAPMAKTAYIZ.ÇALIŞTIGIMIZ FİRMALAR BÜYÜK OLUP KUBA MOTOR SANAYİ-ÜMİT MOTOR GİBİ FİRMALARLA ÇALIŞMAKTAYIZ.TARIM MAKİNASI İLEDE YURT DIŞI OLSUN GEREKDE YURT İÇİNE MAKİNA YAPMAKTAYIZ.FRANSAYA TARIM MAKİNASI YAPIYORUZ.CNC VE CNC ROUTER İMALARIMIZDA VARDIR.DEĞİŞİK OLARAKDA AYDINLATMA DİZAYN VE KAYNAK İŞLERİ YAPILMAKTADIR BU SEKTÖRDEDE GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE VE ERBAĞCI AYDINLATMA İLE ÇALIŞIYORUZ...
Işık İnovasyon Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Işık İnovasyon Makina
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Makineleri
Yetkili Kişi: VEDAT KARADEMİR
Adres: KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ 1 NOLU CADDE NO 67 ŞEHİTKAMİL/GAZİANTEP
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 2353600
Faks: (235) - 0000000
Web Sitesi: www.motorsikletsasesi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Işık İnovasyon Makina firma bilgileri. Işık İnovasyon Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Işık İnovasyon Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Işık İnovasyon Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-06-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.