Isın Makina İnşaat

Şirket Hakkında
Isın Makina&İnşaat, 1984 yılında, Makine Mühendisi Ahmet Ağaoğlu tarafından Edirne'de kurulmuştur. Faaliyetine endüstriyel ve sivil kullanıma yönelik ısıtma sistemleri üretimi ile başlayan Isın Makina&İnşaat, buhar kazanı, kalorifer kazanı, bina ve kalorifer tesisatı servisi ve üretimi sektörlerinde 30 yıllık güçlü bir tecrübeye sahiptir.

2000 yılında çimento sektörüne fabrika bakım hizmeti vermeye başlayan Isın Makina&İnşaat, bu alanda fabrikaların sürekli ve periyodik bakım hizmeti yanında ayrıca sektöre uygun makina ekipmanı ve yedek parça üretimini de yapmaktadır.

Yakın zamanda Berlin Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'yle geliştirdiği teknik işbirlikleri sayesinde, inşaat ve arıtma sektöründe faaliyete geçen Isın Makina&İnşaat, statik proje ve tüm diğer inşaa süreçlerinde dünya standartlarında hizmet vermektedir.
Isın Makina İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Isın Makina İnşaat
Sektörü: Makina » Buhar Kazanı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Baran Ağaoğlu
Adres: Talatpaşa Asfaltı, Fetih Pasajı, No:186
Şehir: Edirne
Ülke: Türkiye
Telefon: (284) - 2252240
Web Sitesi: www.isinmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Isın Makina İnşaat firma bilgileri. Isın Makina İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Isın Makina İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Isın Makina İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.