İskenderun Evden Eve Rüzgartaş Nakliyat

Şirket Hakkında
Firmamız Rüzgar Ataş Nakliyat Hatay'ın İskenderun ilçesinde İskenderun evden eve nakliyat hizmeti sunmaktadır. Rüzgar Ataş Nakliyat tamamı kendi bünyesine ait 7 nakliyat aracı ve 10 adet nakliyat konusunda uzman personeli ile siz değerli müşterilerine kusursuz bir iskenderun evden eve taşımacılık hizmeti vermektedir.Rüzgar Ataş nakliyat taşınma öncesinde sizleri detaylı olarak bilgilendirerek aklınıza gelebilecek tüm olumsuzluklar karsısında sizi aydınlatmaktadır.Profesyonel ekibimiz tarafından eşyalarınız büyük bir dikkatle araçlarımıza özenle yerleştirilmektedir.Tüm Eşyalarınız olusabilecek bütün zararlara karsın sigorta kapsamına alınmaktadır.Özenle tek tek paketlenip ambalajlanır.Asansörlü araçlarımızla 12. kata kadar kusursuz bir nakliye yapılır.Dolara inat 2022 de de fiyatlarımız kesinlikle artış göstermeden devam edecektir.İskenderun halkının evden eve nakliyat konusunda hep yanındayız.İskenderun evden eve taşımacılık bizim işimiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İskenderun Evden Eve Rüzgartaş Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Taşımacılık / Nakliye Diğer
Yetkili Kişi: Yusuf Ataş
Adres: Pinarbaşı Mahallesi İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi No.5
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 6183627
Web Sitesi: https://evdeneveiskenderun.com/
Ürünleri
iskenderun evden eve nakliyat pandemi ve dolara inat 2022 nisan ayına kadar sadece 1200TL üstelik asansör ve kat farkı kesinlikle almıyoruz.Söz verile...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İskenderun Evden Eve firma bilgileri. İskenderun Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İskenderun Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İskenderun Evden Eve Rüzgartaş Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-11-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.