İski Su Deposu Temizleme Hizmetleri

"Profesyonel Su Deposu Temizlik ve Dezenfekte Hizmeti"

Şirket Hakkında
Şirket Profili

Gerek belediylerimizde gerekse özel temizlik sektöründe uzun yıllar dezenfeksiyon hizmeti ve dezenfektan üretiminde laboratuvarda görev almış uzman kadromuz ile deneyimli ve eğitimli dezenfekte ekiplerimizden oluşan Temiz İstanbul Temizlik ve Halk Sağlığı Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. 2010 yılında kurulan genç ve dinamik bir firmadır. Yapılan detaylı keşifler sayesinde gerek su deposu temizlik ve dezenfekte hizmetinde, gerekse haşere ile mücadele gibi halk sağlığını olumsuz etkileyebecek ve belirli bir bilgi, deneyim ve özellikle iş ehliyetine sahip olan kadromuzda; Veteriner Hekim, Ziraat Mühendisi, Kimya Mühendisi, Çevre Mühendisi ve Biyolog görev almaktadır. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve taleplerine daha detaylı cevap verebilen ve %100 çözüm odaklı bir anlayış sahibi olan firmamız aynı zamanda verilen hizmet alanlarında Ar-Ge çalışmaları yapmaktadır.

Vizyonumuz
Temiz İstanbul Temizlik ve Halk Sağlığı Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti. olarak, sağlığımızı önemli derecede etkileyebilecek tüm temizlik ve dezenfekte alanlarında müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve özellikle su deposu temizlik ve dezenfekte, su deposu izolasyon, su arıtma sistemleri alanlarında bugüne kadar kazanmış olduğumuz bilgi ve birikim sayesinde daha iyi hizmet vermeyi amaç kılmıştır.

Misyonumuz
Siz değerli müşterilerimize daha iyi bir hizmet verebilmek için her alanda eğitim alarak, ekiplerimizi iş güvenliği, insan ve çevre sağlığı alanlarında eğitimin sağlamak, son teknolojiyeve bilime dayalı gelişen alet ve ekipmanları kullanmaktır.
İski Su Deposu
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SU DEPOSU TEMİZLİK VE DEZENFEKTE
SU DEPOSU İZOLASYON
PVC MEMBRAN
EPOKSİ BOYA
İletişim Bilgileri
Firma: İski Su Deposu Temizleme Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: Erol Türkan
Adres: davutpaşa topkapı
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4822287
Web Sitesi: www.iskisudeposutemizleme.com
Ürünleri
profesyonel su deposu temizlik ve dezenfekte hizmetimiz için 0212 482 22 87 numaralı çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İski Su Deposu firma bilgileri. İski Su Deposu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İski Su Deposu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İski Su Deposu Temizleme Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.