İsmail Baytur Otobüs İşletmesi Denizli

Şirket Hakkında
İsmail Baytur Otobüs, Denizli ili KUYUPINAR MAH.İSTİKLAL CAD.NO:930 NO:2/b adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi İsmail BAY dir.
İsmail Baytur Otobüs
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz Denizli’de 70 yıllık bir geçmişe sahip olarak hizmet vermektedir.2002 yılından itibaren
Denizli ilimizde Türk Hava Yolları A.O. Ulaştırma Bakanlığı onaylı sertifikalarımız ile Çardak
Havalimanı-Denizli arası yolcu ve personel servisi yapmaktayız.Değişik firmalara personel servisi,okul servisi,geziler,turlar için otobüs kiralama,şoförlü,şoförsüz minibüs kiralama ve Pamukkaleden ve pamukkaleye havaalanı transferlerimiz ile askeriye personel servislerimizde mevcuttur.

Deneyimli ve güleryüzlü kaptanlarımız ile son model otobüslerimiz,midibüslerimiz ve minibüslerimizden oluşan araç filomuzla sizlere de hizmet vermek arzu ve
isteğindeyiz.Bizimle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için www.ismailbaytur.com adresine girmeniz
yeterlidir.
Saygılarımla.
NOT: Araçlarımız D2 yetki belgelidir.

TELEFON NO: İsmail Bay
BAY-TUR Otobüs İşletmeleri
İŞ : 258 261 41 43 Genel Müdür
CEP:532 553 77 93
İletişim Bilgileri
Firma: İsmail Baytur Otobüs İşletmesi Denizli
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtiçi Tur
Yetkili Kişi: İsmail BAY
Adres: KUYUPINAR MAH.İSTİKLAL CAD.NO:930 NO:2/b
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 7735593
Faks: (258) - 2614515
Web Sitesi: www.ismailbaytur.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Şirketimiz Denizli’de 70 yıllık bir geçmişe sahip olarak hizmet vermektedir.2002 yılından itibaren Denizli ilimizde Türk Hava Yolları A.O. Ulaştı...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İsmail Baytur Otobüs İşletmesi Denizli firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 4.5 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
İsmail Baytur Otobüs firma bilgileri. İsmail Baytur Otobüs adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsmail Baytur Otobüs ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsmail Baytur Otobüs İşletmesi Denizli firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.