Ismail Bilir

Şirket Hakkında
Ismail Bilir, Aydın ili Sağlık Cad. No.87 Nazilli adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Ismail Bilir dir.
Ismail Bilir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Dış Ticaret le ilgilenen yada faal Şirket ve Şahıslara Danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Her türlü gümrükleme,ithalat ihracat işlemleri,prosedürleri,gerekli izinler konusunda,İhracat Teşvikleri,İthalat izinleri,Yatırım Teşvik , Dahilde İşleme , Hariçte İşleme vb. konularda uzun yıllara dayanan bilgi ve deneyimimiz ile gerek danışmanlık gerekse uygulama ve takip konularında size profesyonel çözümler sunabiliriz.Aynı zamanda her türlü yurtdışı taşıma ve nakliyatlarınızı en iyi navlunlarla sektörün en iyi firmaları ile gerçekleştirebiliriz.İthalatda siparişinizi, deponuza ulaşıncaya değin geçen tüm aşamaları , İhracatda ürünlerin deponuzdan çıkıp müşteriye ulaşması aşamasında ki tüm işlemleri sizin adınıza takip ediyoruz.Ticaretinize artı değer koymak bizim işimiz.Bizi aramaktan çekinmeyiniz.Bize sanki kendi şirketinizde kurduğunuz bir departmana ulaşır gibi kolay ulaşabileceksiniz. Maliyetleriniz düşecek.
İletişim Bilgileri
Firma: Ismail Bilir
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İthalat
Yetkili Kişi: Ismail Bilir
Adres: Sağlık Cad. No.87 Nazilli
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 3154543
Faks: (256) - 3154543
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ismail Bilir firma bilgileri. Ismail Bilir adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ismail Bilir ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ismail Bilir firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.