İsmera Tekstil.san.ve Tic.ltd.şti /papalina Kıds Club

Şirket Hakkında
Firma :İsmera Tekstil Sanayi ve Ticaret Ld.Şti ..
MARKAMIZ :Papalina Kids Club ................
1973 yılında kurulan aile şirketimiz, yılda 1 milyon parça üretim kapasitesine sahiptir. Kullandığımız kumaş ve aksesuarlar birinci sınıf kalitedir. Tüm ürünlerimizin kalitesi firmamız garantisi altındadır. Satışlarımız toptan olup markamız tescillidir. Ürünlerimizin yaklaşık % 65 i yurt genelinde, geri kalan % 35 ise de yurdısına dolaylı ve direct ihraç edilmektedir bu ülkeler; Kuzey Kıbrıs, Macaristan, Bosna, Cezayir, Moskova, Ukrayna, Bulgaristan, Polonya, Lübnan, Yunanistan, İran, Senagal, Suudi Arabistana ihraç edilmektedir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İsmera Tekstil.san.ve Tic.ltd.şti /papalina Kıds Club
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Üniformalar ve İş Kıyafetleri
Yetkili Kişi: ZEHRA DEMİR
Adres: CUMHURİYET MAH.NİLÜFER SK. NO:18-22 K:2 KÜÇÜKÇEKMECE-/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4260630
Web Sitesi: www.papalina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İsmera Tekstil.san.ve Tic.ltd.şti firma bilgileri. İsmera Tekstil.san.ve Tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsmera Tekstil.san.ve Tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsmera Tekstil.san.ve Tic.ltd.şti /papalina Kıds Club firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.