İsolada Events Group (organizasyon)

Şirket Hakkında
2004 yılından beri bünyesinde ORGANİZASYON - P&R, HAUTE COUTURE TEKSTİL ve 2011 yılında hizmete girmesi planlanan BUTİK HOTEL barındırmak üzere ikisi aktif, üç alanda hizmet veren genç bir aile şirketidir.

isolada Events Group olarak bizler;

Organizasyon ve etkinlikler düzenlemekte; bunların yanı sıra düğün organizasyonları, kişiye/firmaya özel etkinlik organizatörlüğü, proje danışmanlığı yapmakta ve P&R / Halkla ilişkiler hizmeti vermekteyiz.

Hedefimiz; iş ortaklarımıza yaratıcı çözümler, tam destek ve kaliteli hizmeti sunabilmektir.isolada Events Group çekirdek kadrosu; TURİZM & ORGANİZASYON sektörlerinde uzun yıllar boyunca hizmet vermiş profesyonel kişilerden oluşmaktadır.
İsolada Events Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: İsolada Events Group (organizasyon)
Sektörü: Hizmet » Pazarlama
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Dil Okulu
Yetkili Kişi: çağla
Adres: camiatik mah.no18 denizli
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 6473829
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
İsolada Events Group firma bilgileri. İsolada Events Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda İsolada Events Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

İsolada Events Group (organizasyon) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.